Indian Wells – BNP Paribas Open đŸŽŸ

Idag var det sÄ dagen som föranledde hela resan egentligen. Jag hade ju fÄtt tag pÄ en biljett till en av dagarna pÄ en av vÀrldens största tennisturneringar.

Vi började med en frukost pÄ Just Java.

Just Java

Sedan skjutsade jag Maria till Desert Hills Premium Outlets innan jag Ă„kte till Indian Wells Tennis Garden.

Indian Wells Tennis Garden

TyvĂ€rr var det en dag dĂ„ inga av mina riktiga favoritspelare hade match, men jag fick Ă€ndĂ„ se mĂ„nga av dem trĂ€na pĂ„ banorna pĂ„ det enormt stora omrĂ„det – Radwanska, Azarenka, Tsonga m fl. Nadal hade en trĂ€ningstid utsatt ocksĂ„ men han dök tyvĂ€rr aldrig upp – han kanske gick och tog en burger i stĂ€llet 😉

Radwanska

Azarenka

NÀr dagen var slut mötte jag upp Maria vid Outletsen igen och vi körde mot LA. NÀr vi nÀrmade oss Los Angeles mÀrkte vi att vi hade en chans att hinna se Hollywood-skylten innan det blev mörkt, sÄ vi körde till Griffith Observatory. DÀr var massa folk förstÄs och vi fick parkera lÄngt ner i backen och sedan promenera upp, det var lite skönt i och för sig efter nÄgra timmar i bil.

Middag? In-N-Out Burger!

Sedan hann det bli riktigt sent innan vi var framme i Modesto, dĂ€r vi skulle övernatta sista natten – Ă„ter igen pĂ„ ett Airbnb.