@hampusbrynolf har presenterat #twittercensus13 idag #blogg100

Dagens #blogg100 måste ju dedikeras till #twittercensus13 som @hampusbrynolf så fantastiskt presenterade alldeles nyss.

Det var så otroligt mycket data och fakta om Twitter i Sverige (och Norden) att jag inte lyckas återge särskilt mycket, jag måste nog titta på Bambusersändningen igen! Här är länk till mina tweets i ämnet i alla fall, från senaste timman…

Tyvärr är jag inte med i graphen av nån anledning, jag är väldigt nyfiken på varför. Jag twittrar ju ganska mycket tycker jag och mest på svenska. Uppdatering 13 mars: Hampus bekräftade senare under kvällen att jag borde vara med i grafen eftersom han hittar mig i rådatat. Men efter mycket scrollande, zoomande och letande i grafen hittade han även att jag kategoriserats som norsk 🙂 Därför är jag inte med i svenska Twittercensus.

Uppdatering nr två 13 mars: Hampus intervjuades idag av Jenny Lindeborg och Kim i P4 Blekinge om Twittercensus. Lyssna på klippet här. Dessutom har Hampus skrivit ihop en FAQ om klusterkartan.