Tweetbot uppdaterat med nya bra features #blogg100

TweetbotIgår dök version 1.2 av Twitterklienten Tweetbot för Mac upp. Ända sedan Tweetbot dök upp har den varit min primära Twitterklient på alla enheter. Den bästa nyheten är att man kan få notifieringar för specifika Twitterkonton, något jag saknat sedan Boxcar slutade fungera. Dock har jag inte fått detta att fungera än, kommentera gärna om ni testat och fått det att fungera. Dessutom kan man ställa in lite bättre vilka notifieringar man vill få i dockan eller i sin menu bar. Klienten har även fått stöd för timeline thumbnail support för Vine och Flickr.

Dessutom har Tweetbot nu stöd för Twitters nya API, av den anledningen måste alla Tweetbot-användare uppdatera till 1.2 senast 5 mars, men vänta inte så länge – uppdatera nu! 🙂

iOS-versionerna har också uppdaterats för att stödja Twitters nya API, det nya versionsnumret där är 2.7.2 – passa på att uppdatera dem också när du ändå håller på. iPad-version och iPod/iPhone-version.

Tweetbot 1.2