Fitbit #blogg100

FitbitJag har ju haft en Fitbit ett bra tag nu. Visst är det en motivator till att gå några extra steg varje dag, men det jag är dålig på är att komma ihåg att synka den så att statistiken syns på webben.

Fitbit Activity

Det är ju lite kul att jämföra med vännerna man har connectat med på fitbit.com, men om man bara synkar varannan vecka (som det blivit för mig sista tiden) blir det lite haltande. För att få ordning på det borde jag skaffa en nyare modell som synkar via bluetooth, men samtidigt vill jag inte byta ut en enhet som fungerar för övrigt. Jag får väl lägga in en påminnelse om att synka helt enkelt, batteriet i den räcker ju såpass länge att jag av den anledningen inte behöver sätta den i dockan så ofta.

Ni andra som använder Fitbit, loggar ni matintag m m också? Jag testade några dagar men det tog alldeles för lång tid. Här är min publika profil om ni vill bli Fitbit-vänner.