RIP alla mina Gowalla items

Som ni säkert sett och läst om på Checka in, har Gowalla redesignat hela sin app och tagit bort bland annat items. Detta är många som tycker är väldigt tråkigt, inklusive mig. Det här inlägget får bli ett minnesinlägg över alla items jag samlade på mig under de år jag var riktigt aktiv på Gowalla. Läs längst ner hur du också kan spara undan dina items. OK, då kör vi, jag börjar med de items där Gowalla-kängurun finns med.

Airplane PeanutsBig Belt BuckleFootball HelmetGowalla ButtonGowalla CapGowalla ClingGowalla CoasterGowalla MicrobrewGowalla StickerGowallaboardGowallaby Balloon AnimalMegaphonePennantSoccer Ball

Här kommer resten:

2-Piece Luggage Set97 Bottles Button2010 SXSW BadgeAcoustic AmpAcoustic GuitarAirbag Industries PinAlamofire AmericanoApres SkiAvocadoBackpackBambooBasketballBass GuitarBatsBeatnik PoetBig Bag o' SwagBlended DrinkBlenderBlue TOMS ShoesBluebonnetBookreaderBottled WaterBowl of NoodlesBox of CigarsBox of CookiesBratwurstBriefcaseBucket of PopcornCha-Cha ShoesChinese LanternChips & SalsaCitrus Green Sweet Leaf TeaClassic ScooterClassic TypewriterClay PotClickity-BricksCocktailConference BadgeCowboy BootsCowboy HatCowgirl BootsCrush It! BookCutoffsDark ChocolateDartboardDesigning with Web Standards BookDigital SLRDollhouseDozen RosesDrumsetElectric GuitarEspresso MachineEspressoFestive AmericanoFieldnotes & BooksFieldnotes PinFilm ReelFirecrackersFirewheelFirst Class SeatFoosballFrisbeeGloveGolden GiftGroupon InviteHand RakeHeaddressHTML5 for Web Designers BookIncase BackpackIncase Messenger BagIncase Perforated Snap CaseIncase Protective CoverIncase Slider CaseIncase Sling PackKeep Austin WeirdKettleKoi FishLIVESTRONG WristbandLonghorn SkullLonghornLongneckLuggage TagMarblesMardi Gras BeadsMargaritaMetal RobotMexican Hot ChocolateMilk SteamerMockingbirdModel TrainMoon RockMovie ClapperMuscle CarNational Geographic MagazineNBA Finals TrophyOfficial NASA PatchOrangesOrlando SunshinePage TurnerPecanPintPrairie DogPraying MantisRaccoonRattlesnakeRed BullRed MittensRed Silk RobeRework BookRibsRoadrunnerRubber TreeRunning ShoesScarfSecurity BinSki BootsSkull CapSlice of PizzaS'MoreSnowboardSnowflakeSoccer CleatsSoundboardSpace ShuttleSpacesuitStationaryStudio HeadphonesSweetsTablet TwoTabletTabletop ArcadeTacosTAZO Brambleberry TeaTAZO Green TeaTAZO Peach TeaTeddy BearTorchTourbusTrufflesTurquoise MaskTwin TipsTwitterrific's OllieTwo-Headed SerpentViewmasterWatering CanWatermelonWomen's SunglassesWooden BlocksYellow Cycling HelmetYellow KayakYellow TTYo-Yo

Eftersom jag redan hade uppdaterat min app till version 4.0, där man inte längre hittar items, och man hittar dem inte heller via gowalla.com längre, var jag tvungen att plocka dem via Gowallas API.

Vill du också ladda ner dina items? Då går du till den här länken: http://gowalla.com/api/explorer#/users/me/items/collection?page=1&per_page=100. Där hittar du en lång lista med info om alla dina items. Varje sektion i filen ser ut ungefär såhär:

“name”: “Longneck”,

“reward”: false,

“image_url”: “http://static.gowalla.com/kinds/1454-9d03744867bce57c370073293e4fa3dc-100.png“,

“drop_url”: “/items/216732/drop”,

“_image_url_200”: “http://static.gowalla.com/kinds/1454-3a119c31a7f8a2fd3cc7db511b307bd6-200.png“,

“url”: “/items/216732”,

“issue_number”: 2410,

“activity_url”: “/items/216732/activity”,

“pick_up_url”: “/items/216732/pick_up”,

“determiner”: “a”

Där hittar ni två stycken länkar till bilderna, både 100 x 100 pixlar och 200 x 200 pixlar, jag valde att ladda ner de senare, med bäst kvalitet. Om du har fler än 100 items ändrar du bara till page=2 etc i länken.