Strul med Spotify-/Facebook-integration

Spotifyintegrationen som Facebook presenterade igår verkar ju kanonbra! Men förstås funkar den inte för mig, oavsett vilken browser jag testar så startar inte musiken när jag klickar på en länk på Facebook. Troligtvis publiceras inte heller de låtar jag spelar i Spotify till Facebook (jag antar att det inte är tänkt att man ska se låtarna man själv länkar ut i tickern). Någon som kan klura ut varför detta inte funkar? Jag har ominstallerat Spotify, utan resultat. Spotify säger i Preferences att den är connected till Facebook. Här är en länk till en screencast jag gjorde som visar problemet: http://screencast.com/t/Nh3xzkEH. Jag testar i Chrome, Safari och Firefox.

Jag kör OSX Lion, Chrome 14.0.835.186, Safari 5.1 (7534.48.3) och Firefox 7.0 beta. Spotify 0.6.1.287.g64b.130c8.

Uppdatering: Jag fick info från en vän som kör Windows 7 – han har i Spotify Preferences ett alternativ “Get personal recommendations by sending music you play to Facebook’s Open graph”, är detta alternativ tänkt att finnas även i Mac-Spotify? I så fall saknar jag det.