@Wiggothewrapper är på hugget!

Idag glömde jag plånboken hemma, efter att ha haft den i tennisväskan till matchen igår kväll. Suckandes twittrade jag ut detta imorse när jag upptäckte det efter att ha kommit fram till Tekniska Högskolan.

Glömma plånboken i tennisväskan är dumt! #nolunchtoday
@videren
Jan Viderén

Senare på förmiddagen dök denna tweet upp:

@ kom förbi Wiggo Stureplan... Så löser vi det!!

Väldigt bra snappat av dem tycker jag och bra reklam för dem i just rätt tid. Jag skulle lätt kunna ta t-banan till Stureplan på lunchen och käka något från dem, jag har handlat wraps där tidigare och de är jättegoda! Nu löste det sig ändå, en kollega hade lite cash att låna ut till imorgon, men kanske jag köper wrap vid Stureplan imorgon i stället tack vare deras tweet. Tack Wiggo för responsen! I like!

Uppdatering 2 september. Efter ett morgonmöte på kontoret vid Hötorget passerade jag Östermalmstorg och köpte mig en California Roll wrap till lunch. Chi ching hos Wiggo! Var sitter ni på Wiggo som sköter Twitter etc förresten? Gå nu alla in på http://www.wiggogroup.com och kolla in deras delikata wraps!