Scott Kelby Worldwide Photo Walk 2009Scott Kelby Worldwide Photo Walk 2009

090718_scottkelby

flagse[1] Idag var vi riktigt morgonpigga! 02.20 ringde väckarklockan och kl 03.04 gick nattbussen in mot city. Vi skulle nämligen möta upp de andra som skulle delta i dagens Worldwide Photo Walk. Vi startade vid Grand Hotel klockan 04, gick ut på Skeppsholmen och vände, gick längs Skeppsbron och avslutade med fika på Monteliusvägen kl 06. Några fler bilder finns i Fotonernas blogg – blog.fotonerna.se.
flagus[1] Today we were real early birds, we got up at 2.20AM to be able to catch the bus into town at 3AM. Outside Grand Hotel we met about 30 other photographers and we started the Worldwide Photo Walk 2009.

Morgonpigg fru :)

Kolla tiden!

En glad morgonbadare

Stockholm

Stockholm (klicka för att se bilden i större format)

Aleksandra

Stockholm

Skeppsbron

Blå dörren

Södermalm