New Year’s Eve – Part II

Efter middagen drog Pernilla, Aleksandra och jag vidare till Valla Torg där det skulle vara ryskt nyårsfirande. Vi visste inte så mycket om eventet så det var en liten chansning. Vi kom alldeles för tidigt, det kom inte något folk förrän kl 22 och det dök ändå inte upp särskilt mycket folk. Sedan blev det lite läsning från ryska författare, rysk språkkurs/rysk komedi och De Osaligas Kapell och Samuel Trygger sjöng. Champinjonsoppa och vodka serverades 🙂 En lite ovanlig kväll var det 🙂
After dinner, Pernilla, Aleksandra and I continued to Valla Torg, where Russian New Year’s celebrations took place 🙂

Pernilla [Canon 5D, Canon EF 50 mm F1.2L USM]

[Canon 5D, Canon EF 50 mm F1.2L USM]

 

De Osaligas Kapell [Canon 5D, Canon EF 50 mm F1.2L USM]

De Osaligas Kapell [Canon 5D, Canon EF 50 mm F1.2L USM]

De Osaligas Kapell and Samuel Trygger [Canon 5D, Canon EF 50 mm F1.2L USM]