The TechEd 2008 Conference Bag

TechEd 2008 Conference Bag

Nu har jag haft tid att packa upp TechEd-väskan, som man alltid får när man registrerar sig. Det är otroligt vad mycket papper, reklam och annat de stoppar i den! Och det mesta slängs förmodligen direkt när alla deltagare packar upp sina väskor 🙁 Dock har de gjort en stor förbättring i år – i stället för att det går åt (och därmed slängs) ca 140000 plastflaskor med vatten får man en vattenflaska i ryggsäcken som man sedan fyller på under veckan – bra!

Som ni ser har våra vänner på TrueSec fått med några papper i väskan – kul! Marcus var ju bland de populäraste talarna förra året.

Now I have checked what the TechEd attendee bag contains this year. It’s a lot of cr… paper. Too much. Most of it probably goes in the trash immediately. One improvement this year though – reusable water bottles. Water cooler stations are located in the Convention Center – this will save about 140000 (!) disposable water bottles.