Digsby

080603_digsby_logo

Jag bestämde mig för att testa en multi-IM-applikation för att kunna vara online på Yahoo, AIM, Google Talk och ICQ. Efter att ha läst på Ohsohightech.se föll valet på Digsby. Enkel installation och konfiguration av kontona.

080603_digsby1
Dock vill inte Yahoo-kontot fungera av någon anledning, den verkar inte vilja försöka logga in ens. Får kolla på det senare.

Dessutom kan man konfigurera “Social Network feeds” mot både Facebook, MySpace och Twitter. Saknar Jaiku där, men det kanske kommer snart, Digsby verkar komma i nya versioner ganska ofta. Ser fram emot att bekanta mig mer med den här appen närmaste tiden. Finns ni på något/några av ovanstående nätverk och vill kommunicera med mig? Lägg till mig då 🙂

I decided to start using a multi-IM application, to be able to be online on most IM networks – Yahoo, AIM, Google Talk and ICQ. Since I have read positive news about Digsby several time on Ohsohightech.se, I decided to give that application a chance. The installation and configuration was easy. However, I could not get the Yahoo account to work, don’t know why.

Besides IM, you can configure “Social Network feeds” from Facebook, MySpace and Twitter. No Jaiku yet, but hopefully it will be added soon, the Digsby application is often updated.

Are you on any of these IM networks? Please add me.