Koh Samui

Love och jag spenderade två veckor på Koh Samui under slutet av juli och början av augusti. Det var fantastiskt. Vi slappade ordentligt och gjorde precis det vi kände för hela dagarna. Vi började med frukost, oftast runt kl 09, sedan gick vi till poolen eller havet. Efter en stund där blev det lite lunch om vi blivit hungriga, annars gick vi direkt på siestan – det är skönt att vila en stund mitt på dagen i värmen, för även om det är deras lågsäsong så är det fortfarande runt 30 grader varmt på dagarna. Lågsäsong ja, vi hade förväntat oss ytterligare lite mer regn, men det var bara 4-5 dagar då vi fick en regnskur på dagen, alla utom en varade högst en halvtimma, den sista varade ett par timmar, men då tog vi en långlunch med lite drinkar på Prego, som vi gillade väldigt mycket. Eftermiddagarna bjöd på mer bad och sedan middag – jag älskar ju det thailändska köket, Love är lite mer skeptisk så han pekade ofta på kycklingrätter eller pannkakor på menyn 🙂

För den som vill se lite bilder, finns de på Flickr.

Love and smootie