Indio

Denna dag började vi med en riktigt stadig och suveränt god macka på TKB Bakery & Deli. Även detta ställe hade förstås fått lysande recensioner på Foursquare. Jag ser fram emot att besöka detta ställe igen i mars. (Jag skriver ju detta i februari 2017, så jag ligger “lite” efter med bloggandet 😉 )

Det var ju Pi Day två dagar tidigare, men då hittade vi ingen pie/paj att fira med. På TKB hittade vi små minipajer, så en sån delade vi på!

Pi Day Pie

Därefter visste vi inte riktigt vad vi skulle orka med i värmen, så en park lät bra. Vi bestämde oss för La Quinta Civic Center Park, en jättefin park med dammar, fontäner, änder m m, precis intill biblioteket.

La Quinta Civic Center Park

Därefter laddade vi upp med lite snacks, frukt och dricka på Walmart, sedan blev det poolhäng resten av eftermiddagen. Vårt Airbnb hade en jättemysig pool.

Airbnb pool

Vad det blev till middag? Burger förstås, denna gång på Burgers and Beer.

Burgers and Beer