#blogg100 blev #blogg81

#blogg100Tyvärr nådde jag inte ända in i mål. Sista veckorna har jag inte mått på topp, därför har #blogg100 blivit lidande tyvärr. Det var dock kul så länge det varade, det är en utmaning att ha press på sig att skriva varje dag. Förhoppningsvis ska jag väl prestera 19 inlägg till framöver även om det då inte blir inom ramen för #blogg100.

Grattis till alla som lyckades producera 100 skrivna inlägg fram till idag, bra jobbat! Missa inte dina 100 gratisdagar hos Netflix om du fullföljt.

  • Blogg81 är inte dåligt! Det finns ju inga regler egentligen, så du kan ju alltid fullfölja i din egen takt.

  • Josephine

    Jag ville blogga nu denna veckan men då strular blogg.se – alla mina avlånga fotografier blir uppladdade på sidan! och det spelar ingen roll om jag sparar dem rakt upp eller till höger – de hamnar på sidan ändå i blogginlägget – sparar jag dem liggande till vänster hamnar de på sidan till vänster! Jag har mejlat deras kundservice förstås men det tar säkert tre månader innan de svarar… och jag har haft min blogg där i åtta år!! *snyft*

  • Josephine