Game Drive 9 februari #mariaikenya #blogg100

Ännu en fantastisk dag i Masai Mara. Vi såg allt från hyenor som mumsade på resterna av en zebra till giraffer som fightades. När dagen började lida mot sitt slut började vi tappa hoppet om att se den femte av “big five”, men typ en halvtimma innan vi körde ut ur parken ropade Aleksandra till “stopp, jag tror jag såg nåt ute till höger” och vår chafför bekräftade snabbt att det faktiskt var en leopard som gick där i gräset. Full pott, alla fem av big five alltså, under Marias Kenyavistelse.

Gryning på Mara Siria

Morgon i Masai Mara

Hyena med zebra-ben

Hyena

Gam går in för landning

Love vill ta över Evans (chaufförens) jobb

Två glada safaritjejer

Pippi på skylt

Hela gänget i Masai Mara

Slagsmål mellan två giraffer

Ser ni leoparden?

Serval cat