Jag vann! #kunskapsfråga #RockOfAges #blogg100

Ikväll var det #kunskapsfråga special från @medinjonas. Eftersom jag kunde svaret och därmed slapp fuskgoogla fick jag iväg svaret via Twitter kanske bara 10 sekunder efter frågan kommit. Och vinsten – två biljetter till premiären av Rock of Ages imorgon kväll på Chinateatern (från 2Entertain AB) – kommer jag skänka till någon vän i Stockholm eftersom vi har svårt att ta oss hem från Nairobi, annars hade jag väldigt gärna gått själv.

Uppdatering 21 feb kl 12.05: Efter lottdragning mellan Martin Snygg och Stefan Björnberg, som var de enda som anmälde sig, föll lotten på Stefan – grattis. Hoppas du och Kristina får det trevligt!

 • Arhammar

  Grattis! Förresten, har du varit sjuk därnere i nairobi?

  • videren

   Tack. Japp, har varit däckad i #influensa13 en vecka nu 🙁 Känns lite bättre idag äntligen.

 • martinsnygg

  Som av en händelse är jag i Sthlm idag 🙂

 • Stefan

  Det hade varit trevligt att gå och se:))

 • Stefan

  Det kommer bli en toppenkväll:)) tack så mycket..