Nyårsafton – Fogo Gaucho #blogg100

Vi körde hem från Naivasha på nyårsafton. När vi hörde att Mt Longonot Lodge skulle ha ett nyårsparty den dagen ångrade vi oss lite att vi inte hade bokat en natt till, men men…

På väg hem ringde vi upp det brasilianska steakhouset Fogo Gaucho och bokade bord. Det stället rekommenderas verkligen, servitörerna kommer med stora bitar grillat kött till bordet och man äter så mycket man orkar till ett fast pris.

Fogo Gaucho

De fortsätter servera ända tills man vänder på sitt röd-gröna kort till den röda sidan som säger “No thank you – Asante sana” – vid det laget är man ordentligt mätt vill jag lova! Det gäller bara att inte äta sig för mätt på salladsbordet som man börjar med 😉

Fogo Gaucho

I Nairobi finns ju även det berömda Carnivore, men som fått lite sämre betyg på sistone plus att det är dyrare. Vi har inte varit där än, nån som rekommenderar ett besök där?