Det är en liten värld vi lever i!!

Här en kort story som tydliggör hur liten den här världen är!

Vetlanda – 1992. I min klass på gymnasiet gick Anders L. Efter gymnasiet har vi inte haft någon kontakt alls.

För nån vecka sen fick jag upp Anders som vän-förslag på Facebook. Jag addade honom och skickade ett kort meddelande och frågade hur det är med honom nu för tiden. Hans profil talade om att han också bor i Stockholm. När jag fick svar visade det sig vara fel, han bor i San Diego, han hade bara glömt ändra i profilen efter att ha testat att flytta tillbaka till Sverige under fyra-fem månader i början av 2011.

Här kommer det smått otroliga. I nästa meddelande frågar han om jag bor på Sickla Kanalgata 45. Han bodde nämligen inneboende hos en person här i Sjöstaden när han testade att flytta tillbaka, men gissa var? I vår port!! Nån professor i matematik som kan räkna ut oddsen för det? Nästan lika konstigt är väl att vi inte lyckades mötas under de månader han bodde här, varken i porten, på Konsum eller på tvärbanan.