TechDays 2010 – Träffa Svenska UC Klubben

TechDays 2010Om några veckor går TechDays 2010 av stapeln i Örebro. Det blir två dagar fyllda av keynotes, tekniksessions, mingel och trevligheter! Här är lite av innehållet i sessionerna: Molntjänster, mobilitet, Office 2010, System Center, UC, Azure och virtualisering.

Själv kommer jag vara där för att representera Svenska UC Klubben (SUCK) som är en av de User Groups som finns med på TechDays. Vi hoppas träffa många nya medlemmar som är intresserade av Unified Communications med Microsoft som inriktning.

Läs mer om förberedelserna inför TechDays hos Liselott Isacsson. Dag König har förresten intervjuat sex av TechDays-talarna, lyssna på dem här.

Vi ses väl den 23-24 mars? Det är tydligen inte riktigt fullbokat än. Glöm inte använda hashtaggen #techdaysSE när du twittrar om allt spännande som händer på eventet. Martin Källström på Twingly fixar en Twingly Live Stream för eventet – jag gissar att du kommer hitta live streamen här: http://live.twingly.com/#techdaysSE.