The TechEd 2009 Conference bag

flagse[1] Nu har jag checkat in till konferensen. Väskan innehöll som vanligt en massa reklammaterial och annat. De har inkluderat en “Recycle this”-påse, där man kan lägga allt material som man inte vill ha eller behöver, sedan lämnar man in det i booth 117. Jag tycker ju förstås att de kunde struntat i att trycka upp allt detta överhuvudtaget, eftersom man ändå går runt bland utställarna för att få den information man önskar.

Nu ska jag sätta mig och planera det sista inför veckan som kommer och lägga in alla pass i kalendern så att jag inte missar något spännande!

flagus[3] The Conference Bag contained a lot of material as usual 🙂 They have added a “Recycle this” bag, where you can put all the material you don’t need/want and then you leave it at booth 117.

Now I have to go through all the conference sessions again and make sure I don’t miss anything interesting 🙂

090510_conferencebag