Microsoft Summit

I torsdags var vi på Microsoft Summit i Kista – en heldag med intressanta seminarier och presentationer. Dagen avslutades med prisutdelning i .NET Awards, en tävling där konsultföretag bidrar med sina spännande lösningar hos kunder. Vi deltog via Logica som hjälpt oss med vår integrerade telefonilösning. Tyvärr hamnade vi bara på andra plats, men det var spännande att vara uttagen bland de tre bästa lösningarna av ca 80 styck anmälda.
This Thursday we were at Microsoft Summit in Kista – a day filled with interesting seminars. In the evening, the winners of the .NET Awards were presented. “Unfortunately” our solution (that Logica has helped us with) came on second place, but it was exciting to be among the top three (more than 80 solutions had applied)

Kristina & Marie-Louise

Torbjörn, Magnus (and me)

Steve Ballmer

Microsoft Summit

Peter Kopelman

Magnus @ Logica

Price ceremony