Get online when traveling

atlarge.com

atlarge.com är en tjänst för dig som vill ha koll på var du kan hitta en internetuppkoppling på resan. Tjänsten är fortfarande markerad som “beta” men verkar ha väldigt många av världens flygplatser representerade redan. Resenärer lägger själva till egna erfarenheter och sätter betyg på uppkopplingarna (efter hastighet/prisvärdhet etc). Ska definitivt kolla in på den här sidan nästa gång jag ska ut och resa 🙂
atlarge.com is a site that helps travelers to find internet connections at the world’s airports. The service is stilled marked as “beta” but it already has a long list of the world’s airports. Any traveler can add new information, just click “Rate this airport” and you can give your opinion on Wifi, cellular and fixed line connections as well as comfort and the cost for the services. I will definitely check this site before my next travel 🙂