Sheraton San Antonio

Här i San Antonio lyxade vi till det lite och checkade in på Sheraton. Rummet var jättefint men tyvärr blev vi lurade på frukosttiderna av personen som checkade in oss. Hon sa att frukost serverades till kl 10 men när vi kom dit strax efter 09.30 var rummet stängt. Efter vi klagat lite i receptionen fick vi dock frukostkuponger till den lite finare bufférestaurangen nere i lobbyn 🙂 Dessutom fick jag inte internet att fungera på hotellet, trots mycket jobb och flera långa samtal med leverantörens support, det sista slutade efter 01.30 på natten.

Men Sheraton är ändå Sheraton 🙂

In San Antonio we checked in at Sheraton. It was a very nice room, but at the reception, they gave us the wrong breakfast hours, so the breakfast room was closed when we wanted to eat at 9.30AM. After some complaining they gave us coupons for the better buffe breakfast by the lobby 🙂

I couldn’t get internet to work at the hotel, even after several calls to the support. That’s why this page hasn’t been updated in a few days.

070621_sheraton