Ändrade måndagsplaner

Under resans gång idag märkte vi att vädrets makter inte var med oss riktigt. Det blev världens regnoväder västerut, så vi bestämde oss för att skippa Pensacola Beach och dra vidare mot förhoppningsvis bättre väder västerut. Så idag har vi lämnat Florida, passerat Alabama och hamnat i Mississippi, närmare bestämt i Gulfport.

Efter dessa timmar i bilen var det skönt att upptäcka att hotellet hade ett gym med nästan helt nya grejer. En halvtimma på cykeln och en halvtimma på löpbandet.

During our travelling west today the weather got really bad. We got into a really hard rain storm, so we decided to continue west to hopefully find better weather. We left Florida, passed through Alabama and ended up in Gulfport, Mississippi.

After these hours in the car today it felt nice to end the day at the hotel’s gym. 30 minutes on a bike and 30 minutes running.

resa070618-2