Har levt i fel tidszon

Vi upptäckte idag att vi levt i “fel” tidszon sen vi kom till Santa Rosa Beach. När jag kom till pizzerian i eftermiddags för att hämta middag, trodde jag att klockan var halv sex, men pizzerian var stängd och skylten sa att de öppnade kl fem. Efter en halvtimmas väntan fick jag till slut beställa och vi fick vår middag 🙂

Sedan var vi tvungna att reda ut vad klockan är egentligen och det visar sig att Florida har två tidszoner, staten delas lite väster om Tallahassee 🙂 Så kan det gå!

We discovered today that we have been wrong about the time here in western Florida. We wanted to get some pizza for dinner this afternoon and I got to the restaurant at 5.30, I thought. But the door was closed and a man informed me that they will open at 5PM. I waited for half an hour and then we got our pizzas.

After dinner we had to check this, and here we found that Florida has two time zones.